Menu

Huur Refurbished Hardware bij Maas Computers

Maas Computers biedt flexibiliteit, of u nu kortlopend wilt huren of juist een complete All inclusief oplossing wenst. Wij maken een oplossing op maat voor u!

Maas IT Rent
Tijdelijk hardware nodig? Huur tegen een laagste prijs!

Heeft u een beurs, evenement, presentatie of een andere situatie, waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Maas Computers heeft u zelfde dag nog de offerte binnen. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie! Uiteraard kunt u ook onze standaard modellen via onze website online huur bestelling/contract afsluiten.

Hp workstations huren/kopen
Gebruik de HP Z serie workstations zonder investering! Wij bieden u een slimme oplossing om op een betaalbare manier te werken met de bestaande en nieuwe Z serie workstations, tegen transparante voorwaarden en met een vrije keuze in modellen en contracten.


U kunt bij ons o.a. terecht voor:

  • Laptop verhuur
  • Computer verhuur
  • Tablet verhuur
  • TFT / LCD verhuur

De voordelen op een rij:

  • Scherpe tarieven
  • Geen investering nodig
  • U bepaalt zelf de contractperiode

Koopoptie na huur

Wij begrijpen dat het kan voorkomen dat u de gehuurde apparatuur wilt behouden. Wij bieden de mogelijkheid om de apparatuur na afloop van de huur tegen scherpe prijzen over te kopen. Het voordeel van eerst huren is dat u eerst de apparatuur heeft getest en u zelf kunt oordelen of u deze wilt behouden. 

Wij willen u altijd economisch de beste oplossing aanbieden. U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies!

Vraag een vrijblijvend offerte aan!

Maas Computers
Tel: 0478-206973
offerte@maascomputers.nl
verkoop@maascomputers.nl

 

 


Vergelijk